Újratervezés

Mindaddig a pillanatig arra gondoltam, hogy lazán, de szívélyesen kéne kezet fognunk, ám az első egymásra pillantás után ennek a lehetősége is elveszett számomra. A torkomban dobogott a szívem, ő pedig csak mosolyogva és lezseren várta, hogy belekezdjek abba, amiért érkeztem. Egyszerre volt elegáns és hanyagul vagány. Kék ing, elefántcsontszínű zakó, hajtókáján egy apró jelvénnyel, fehér farmernadrág és a lényeg: az övének és a cipőjének a színe megegyezett. Tökéletes.mauri3

Leülünk, megkínál egy kis lambruscóval, és mindketten hamar elfelejtjük ittlétem valódi okait. Az most senki sem érdekel. Ahogy fogy a pezsgőbor, és nő a hangulat, témáink egyre változatosabbak és nyíltabbak. Arra még emlékszem, ahogy a vállán sírom el, hogy Alessandra valószínűleg soha nem fogja bennem azt látni, amit én látok benne minden pillanatban, de a többi apránként kiesik.

Másnap új érzelmekkel és tettre készen ébredek. Ablaka alatt hosszan lendítem integetésre kezem, amit szenvedélyesen és büszkén ismétel meg. Talán nem ez az utolsó találkozásunk.

Tűzforró Róma