Az átigazolás utolsó napja – percről-percre

23:00

Hacsak Cavandáért vagy Cianiért nem tesznek angol csapatok ajánlatot – amire van még egy órájuk -, akkor maradnak a Lazio játékosai. Cianiért pedig kigondolható, mennyit fogunk januárban kapni, ha rá pár hónapra jár le a szerződése.

González pedig 99 százalék, hogy marad.

22:41

A Hellas 500 ezer eurót fizetne Cavanda kikölcsönzéséért.

22:27

González elvileg nem tud megegyezni a Parmával a fizetéséről. 30 perc maradt.

22:23

Doriát leigazolta a Marseille.

22:06

A Parma és a Lazio megállapodott González árában, de a fizetés módjáról még tárgyalnak.

21:55

Pár órája a klub még nem akarta eladni Ceccarellit, de most úgy látszik változott a szél iránya és a L’Aquilának igent mondanának. Kétéves szerződést ajánlanak a játékosnak.
Nem látjuk újra a Lazióban.

21:51

Ha volt ajánlat a Lazio részéről Giovinco felé, ha nem – szerintünk nem -, a Juventus elutasította. Mint januárban, bár elvileg akkor sem volt. Miről is beszélünk?

21:25

Postiga a Deportivóban folytatja, nahát.

21:10

Utolsó nekifutás, Tata ügynöke a Parma vezérigazgatójával tárgyal.

20:48

Berardi és Elez kölcsönben a Grossettóban folytatja.

20:30

Erősen kétséges, hogy lesz újabb igazolásunk, mert minden egyes eladási lehetőségünk rendkívül belassult. González még mindig óvatos tárgyalásban áll a Parmával, Cavanda annál is óvatosabban a Hellas-szal, Cianiról pedig hír sincsen.

17:00

Nagy műsor lenne, ha González a Parmába menne, majd a tőlük kapott pénz egy részéből vennénk meg Palettát. Persze nem így lesz, de érdekes jövőkép. Van időnk ezen gondolkozni, mert Milánóban nem történik semmi, ami számunkra fontos lenne.

15:10

Diakité szerződését felbontotta a Sunderland, ami nekünk csak annyiban gond, hogy nagyjából színről-színre hasonló játékosok Cianival, ugyanúgy az angol kis- és középcsapatok kereshetik őket, de előbbi ráadásul ingyen is érkezhet.

15:00

Nincs különösebb újdonság, a West Ham szemezik Cianival.

14:25

A Sassuolo tett egy óvatos kísérletet Marchetti megszerzésére, de el sem kezdődtek a tárgyalások, mert csak akkor menne el Rómából, ha minimum Lazio szintű csapatban védhetne.

14:10

Tata ügynöke megérkezett Milánóba. Ráadásul Tare már vagy félórája ott van!!4

13:50

Hamarosan délután két óra lesz, lássuk mit tudunk eddig:

Cavanda menedzsmentje eszeveszetten dolgozik a Besiktassal való megegyezésen és a Lazio is hajlandó engedni az igényeiből, de kizárólag végleges távozásról lehet szó, se kölcsön, se kölcsön, plusz opció nem játszik.

– Az elmúlt órákban felerősödtek a firenzei hangok Konkóval kapcsolatban, de nem sokkal ezelőtt érkezett a hír, hogy a Fiorentina leigazolta Micah Richards-ot, így oda biztosan nem igazol a franciánk.

– Falasca nem követi Rocchit Szombathelyre.

– A Modane érdeklődik Elez és Antic felé, míg a Feralpi Saló Ceccarellit szeretné.